Porin päivystyksestä...

Onko jokin asia rempallaan? Mikä pelasti tai pilasi päiväsi? Entä onko sinulla jotakin tunnustettavaa? Pitäisikö jokin asia olla toisin? Pieniä ja suuria iloja ja suruja.

Valvojat: jhvisto, Botti1, Valvojat

Porin päivystyksestä...

ViestiKirjoittaja laurav päivämäärä Ke Syys 26, 2007 10:20

Oli pakko johonkin taas päästä purkamaan tuntojaan. Elikkä meidän 3-vuotias poika rupesi eilen illalla valittamaan, että sattuu pissata ja loppujen lopuksi vessassa käynti oli yhtä itkua. No mittasin sitten kuumeen, koska tulehdus sen yleensä nostaa, kuumetta ei kuitenkaan ollut. Soitin tuttavalleni jonka poika on kärsinyt virtsatulehduksista ja hän sanoi, ettei se aina nosta kuumetta. Soitin sitten päivystykseen ja käskivät tulla sinne ja kokeilla vaikka kotona ensin ottaa näytettä. No eihän se onnistunut, kun pieni tippa tuli ja kauhea itku, että sattuu. Pääsimme päivystykseen ja kerroin miten asia on, niin käskivät istua odottamaan. 45 min odottamisen jälkeen (klo22.00) pääsimme sisään. No lääkäri katseli hetken ja sanoi ettei se tulehdus ainakaan ole :shock: ja määräsi jotain rasvaa minkä voisi vasta tänään hakea, koska apteekki ei ollut eilen enää auki. Pääsimme sitten kotiin ja poika ei suostunut käymään vessassa ja laitoin pojalle vaipan, kun muutenkin se yöllä vielä on vamuuden vuoksi. Pojalla oli kauhea pissahätä ja päästi sitten loppujen lopuksi vaippaan ja sen jälkeen itki puoli tuntia sylissäni, että äiti sattuu. Kamala tunne, kun lapsi itkee, eikä voi auttaa :cry: No poika rauhottui ja suostui lopulta nukkumaan ja nukkuu edelleen yöuniaan, muutaman kerran heräsi yöllä sanomaan, että sattuu. Täytyypä mitata kuume, kun poika herää ja soittaa "oikealle" lääkärille :? Pointti tässä asiassa oli, että miksei näytettä yritetty edes ottaa tai miksei otettu sormen päästä tulehdusarvoja, kun on kuitenkin pieni lapsi kyseessä :grrr:
Käyttäjän avatar
laurav
Vakio käyttäjä
Vakio käyttäjä
 
Viestit: 212
Liittynyt: Ti Heinä 31, 2007 11:59
Paikkakunta: toejoki

ViestiKirjoittaja Vieras päivämäärä Ke Syys 26, 2007 11:37

No olipas kumma lääkäri. Olisi nyt luullut ainakin tutkivan onko kyseessä mahdollisesti joku esim virtsakivi tai vastaava. Ei se pelkästä katselusta parane. Olenkin alkanut ihmettelemään sitä Suomen korkeaksi mainittua lääkärien tasoa. Itselläni olisi aika rautainen esimerkki Porilaisen lääkärin tavasta "tutkia" sairauden syytä. Viisi vuotta meni mutta onneksi täällä nykyisessä terveyskeskuksessa oleva oma lääkärini passitti minut heti sairaalaan ja jo samana iltana olin Magneettikuvauksessa. Se mitä löytyi, pitäisi mielestäni syöttää raakana sille Porin "tohtorille". Ja salaatiksi ne kipulaastarit ja sytostaatit jotka siihen tuli hoidoksi. Että se siitä Porilaisen terveyskeskuksen hoidon tasosta. :x
Vieras
 

ViestiKirjoittaja laurav päivämäärä Ke Syys 26, 2007 11:58

Näin se ikävä kyllä menee. Kaverini on ollut 2viikkoa "flunssassa" on ollut koko ajan kurkku kipeenä ja nyt oli imusolmukeet turvonnut ja silmätulehdus tullut. Oli käyny lääkärissä ja tulehdusarvot oli kulemma lääkärin mielestä ollut vaan 44 ja lääkäri oli todennut, että katsotaan nyt vielä pari päivää. Eikä edes määrännyt silmiin mitään läkettä, kun ei pitäisi olla vakavaa, kun on ilmeisesti saanut pöpön lapseltaan, joka oli ollut nuhakuumeessa :shock:
Minäkään en ole kyllä ikinä kuullut, että esim: virtsatulehdus selviää katsomalla, mutta ehkäpä tämä olikin joku ihme tohtori :-k no onneksi poika ainakin toistaseksi on vähän parempi kuin eilen eikä kuumetta ole tullut, mutta ei kannata nuolaista ennen kuin tipahtaa :epäilijä
Käyttäjän avatar
laurav
Vakio käyttäjä
Vakio käyttäjä
 
Viestit: 212
Liittynyt: Ti Heinä 31, 2007 11:59
Paikkakunta: toejoki

ViestiKirjoittaja almatomu päivämäärä Ke Syys 26, 2007 16:35

Mikä ihme puoskari siellä oikein on ollu? Kannattaa joskus uhkailla potilasasiamiehellä... :lol:
Kun halvalla saa..
Käyttäjän avatar
almatomu
Special Vapaajäsen
Special Vapaajäsen
 
Viestit: 8814
Liittynyt: Ke Heinä 11, 2007 08:19
Paikkakunta: Pori

ViestiKirjoittaja tuomas päivämäärä Ke Syys 26, 2007 17:10

Minä en vie lasta kunnalliseen päivystykseen ellei ole aivan välttämätön pakko. Ei niitä lääkäreitä ainakaan potilaat siellä kiinnosta. "Jaa on ollut korvatulehdus kaksi viikkoa? Pannaanpa lisää antibioottikuuria"=tuloksena liimakorva=putkitus....
Ite olen hoidellut kyllä akuutit puukkohaavat ja muut reiät siellä, mutta ne hoituu nättien hoitsujenkin avulla ettei lääkäreiden tartte sekaantua.
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in a while, you could miss it.
Käyttäjän avatar
tuomas
Vapaajäsen
Vapaajäsen
 
Viestit: 7167
Liittynyt: Su Tammi 01, 2006 13:30

ViestiKirjoittaja almatomu päivämäärä Ke Syys 26, 2007 17:32

On eräitä arvauskeskuksen lääkäreitä, jotka tekevät vaan liukuhihnatyötä.
Meidän lapset saivat onnekseen oikein hyvän lääkärin tk:sta korvakierteen aikaan. Me aikuiset vaan emme kuuluneet silloin hänen hoitoonsa. Kun kertakaikkiaan saimme tarpeeksemme tästä aikuisten lääkäristä, pääsimme lapsien lääkärin (hän oli kyllä ihan tavallinen yleislääkäri) potilaiksi.
Nykyiseen tk lääkäriin olen oikein tyytyväinen. Hän tekee parhaansa.
Käyttäjän avatar
almatomu
Special Vapaajäsen
Special Vapaajäsen
 
Viestit: 8814
Liittynyt: Ke Heinä 11, 2007 08:19
Paikkakunta: Pori

ViestiKirjoittaja laurav päivämäärä Ke Syys 26, 2007 18:10

almatomu kirjoitti:Mikä ihme puoskari siellä oikein on ollu? Kannattaa joskus uhkailla potilasasiamiehellä... :lol:


Voisinpa laittaa nimen, niin mielelläni sen tekisin :twisted:
En olisi kanssa vienyt, mutta tuntui pakottavalta, kun ei poika suostunut vessaan menemään. Ja viime talvena, kun oli juuri korvakierre ja menimme sen takia päivystykseen, että olisi reseptin kirjoittanut, kun jo syyn tiesimme, niin mukava "luukun täti" käski varata seuraavana päivänä omalle lääkärille ajan :shock: Siinä sitten yön yli tavallisen särkylääkkeen avulla kitkuteltiin :? Että saamme olla tyytyväisiä, kun on niin loistava päivystys. Ei silti on joskus kyllä ollut ihan luonnikastakin palvelua, mutta harvemmin...
Käyttäjän avatar
laurav
Vakio käyttäjä
Vakio käyttäjä
 
Viestit: 212
Liittynyt: Ti Heinä 31, 2007 11:59
Paikkakunta: toejoki

ViestiKirjoittaja almatomu päivämäärä To Syys 27, 2007 09:22

Ei ole inhimillisyyttä enää terveydenhuollossa. Yksi tohelo on ainakin toisessa kunnassa lääkärinä, mutta tilalle on ehkä otettu toinen tohelo.
Kun halvalla saa..
Käyttäjän avatar
almatomu
Special Vapaajäsen
Special Vapaajäsen
 
Viestit: 8814
Liittynyt: Ke Heinä 11, 2007 08:19
Paikkakunta: Pori


Paluu Iloja, suruja ja valituksia

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa