Sonera on p*rseestä!

Linkkivinkkejä mielenkiintoisille sivuille.
Internetyhteydet, -hinnat, -ohjelmat, kotisivujen teko. Sekä tietokoneisiin ja konsoleihin sekä niiden oheislaitteisiin ja peleihin keskittynyt palsta.

Valvojat: jhvisto, Botti1, Valvojat

Sonera on p*rseestä!

ViestiKirjoittaja laburnum päivämäärä Pe Loka 14, 2016 20:13

Meillä oli pitemmän aikaa (määräaikaisuuksista johtuen) käytössä Soneran laajakaista ja iptv -palvelu (Sonera Viihde). Saatiin vihdoin tänään Elisan laajakaista ja Elisa Viihde auki! \o/

Yli kuuden vuoden asiakkuuden aikana Soneran asiakaspalvelu oli pääsääntöisesti todella ala-arvoista. Aika ajoin Soneran yhteydessä oli vikaa, jolloin ongelmaa vähäteltiin ja uhkailtiin satasen asentajamaksulla, mikäli ongelma johtuisi asiakkaan laitteista (joka ikinen kerta vika oli Sonerassa - ei meidän laitteissa).

Sonera ei muistanut meitä vanhoja asiakkaita millään muotoa, paitsi jos lasku oli myöhässä niin johan kahden päivän kuluttua eräpäivästä soiteltiin perään! Vasta kun liittymä oli irtisanottu (Elisan toimesta) alkoi tulla puhelinsoittoja Soneran myyjiltä. Omituisinta oli, että Soneran myyjät valehtelivat päin naamaa Elisan ja Soneran hintaerosta. Kun Sonera on kuulemma halvempi, vaikka täysin vastaavalla paketilla Elisan paketille tulee hintaa parikymppiä VÄHEMMÄN. (Itse asiassa tämä Elisan laajakaista toimii 50/10Mb nopeudella, kun se Sonera oli vain 10/2Mb. Kanavapaketit ovat samat.)

Kun Sonera sai irtisanomisilmoituksen, (sunnuntai-iltana) tuli välittömästi tekstiviesti, jossa kehotettiin mitä pikimmin palauttamaan kaikki Soneran laitteet OMAAN PIIKKIIN. Kiitos vit*sti kuudesta vuodesta, Sonera, joiden aikana maksoin ylihintaa ELÄMÄNI HUONOIMMASTA PALVELUSTA!

ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET IKINÄ MENKÖ OTTAMAAN SONERAN LAAJAKAISTAA JA/TAI VIIHDEPAKETTIA! Enkä varmasti ole ainoa, joka tuntee tulleensa Soneran perseraiskaamaksi..?
Käyttäjän avatar
laburnum
Käyttäjä
Käyttäjä
 
Viestit: 39
Liittynyt: Ke Touko 06, 2009 13:17

Paluu Tietokoneet, Pelikonsolit, Internet ja Linkkivinkit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 1 vierailijaa