Galleria 3H+k, Cafe Bar Ektoplasma 23.11.-12.12.13

Porissa tapahtuu. Onko sinulla tiedossa jokin tapahtuma? Kirjoita vinkki tänne!
Tapahtumien kannalta on parempi mitä aikaisemmin saat infoa tänne!

Valvojat: jhvisto, Botti1, Valvojat

Galleria 3H+k, Cafe Bar Ektoplasma 23.11.-12.12.13

ViestiKirjoittaja Galleria3h+k päivämäärä Ma Marras 18, 2013 15:28

Miltä näyttää Tuomas Hallivuon Lentävä pukumies tai Jari Asikaisen näkemys elämän aamunkoitosta? Entä kuinka Timo. O. Nenonen on visualisoinut ajatuksensa Sauli Niinistöstä ottamassa siivut sinolipullosta ja millaisen vastakohdan edellä mainituille luovat Jonna Jantusen abstraktit monotypiavedokset?
Näitä ja monia muitakin kysymyksiä voi pähkäillä Porin Galleria 3H+K:n CAFE BAR EKTOPLASMA näyttää hampaansa -näyttelyssä. Tarjolla on roima annos Itä-Suomessa kasvanutta nuorta tajunnanvirtaa, psykedeliaa ja pohdiskelua.
Jari Asikainen esittelee tässä näyttelyssä sarjakuviaan höystettynä muutamalla sekatekniikkatyöllä. Teokset irvivät lempeästi eri elämän osa-alueita, kuten hyvinvointiyhteiskuntaa, taidetta ja yleistä Suomi-kuvaa.
Tuomas Hallivuon mustavalkoiset kohopainovedokset ovat aiheiltaan surrealistisia ja unenomaisia. Niissä annetaan sijaa pohdiskeluille ja kuvataan ihmiselämän pieniä ja suuria hetkiä.
Jonna Jantusen monotypiavedoksia peittävät likaiset, naarmuiset ja sumeat akryylilevyt. Lähtökohta teoksille on päivittäin kaupungilla kulkiessa nähdyt maisemat eri tavoin likaantuneiden ja nuhruisten ikkunoiden läpi.
Kuvanveistäjä Timo O. Nenosen taiteen sisältö kiteytyy lauseeseen: Älä luota systeemiin. Anarkistisen humoristisissa töissä esitellään muun muassa teossarja Suomen presidentit syrjäytyneinä.

Galleria 3H+k
Itsenäisyydenkatu 47
28100 Pori
Avoinna: ke-pe 12-18, la-su 11-16
puh. 026 332278
http://www.nyte.fi, galleria3hk@gmail.com
Käyttäjän avatar
Galleria3h+k
Käyttäjä
Käyttäjä
 
Viestit: 69
Liittynyt: Ma Touko 14, 2007 15:34
Paikkakunta: Pori

Paluu Porissa tapahtuu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa