Varastotilaa pikaisesti

Osta, myy, vaihda, lahjoita, ota vastaan lahjoituksia, vuokraa tai anna vuokralle tällä palstalla. Lue ohjeet ennen ilmoituksen lähettämistä.

Valvojat: Botti1, Valvojat

Varastotilaa pikaisesti

ViestiKirjoittaja porere päivämäärä Pe Kesä 29, 2012 10:29

Hei vain kaikki! Tarvitsemme varastotilaa pikaisesti keskustan alueelta. Kyseessä on äitimme asunnon irtaimistoa. Osan tavaroista saimme sijoitettua mutta vielä olisi tarvetta varastotilalle. Äiti on sairaalassa eikä pääse enää kotiin koska ei pärjää enää yksin. Hänellä on haussa paikka palvelutaloon/tuettuun asumiseen joten en pysty sanomaan kuinka kauaksi aikaa tarvitsen varastoa, voi mennä kauan mutta voi olla et hän saa paikan nopeastikin.

Varmaan joku 10-20 neliötä olisi riittävä koko mutta huomioin toki kaikki. Asialla on vielä kiirekin koska äidin asunto on jo irtisanottu ja sen on oltava tyhjä tiistaina 3.7.

Lisäksi myisimme äidin Rösler-merkkisen pianon. Hän ei enää pysty soittamaan joten sitä on turha pitää. Piano on ollut äidillä n 4 vuotta, hän osti sen silloin käytettynä Pihlajamaalta. Piano on hyväkuntoinen, huollettu, kaunisääninen, värinä tumma teak. Korkeus 100cm. Pinnassa hieman kulumajälkiä mutta todella siisti ja kaunis. Lähtöhinnaksi ajattelimme 500 € mutta asia on aina keskusteltavissa. Tarjouksia saa tehdä :)
porere
Aloittelija
Aloittelija
 
Viestit: 1
Liittynyt: Pe Kesä 29, 2012 10:15

Re: Varastotilaa pikaisesti

ViestiKirjoittaja japeri päivämäärä La Kesä 30, 2012 03:47

Ellei piano men pikasesti kaupaks, nii Osasävel Pojoispuitos saattas ottaa pianon myyntiin, kannattaa kyssyy!
Alkoholi ei ratkaise ongelmia, mutta eipä kyllä maitokaan.
Käyttäjän avatar
japeri
Galaktinen Vapaajäsen
Galaktinen Vapaajäsen
 
Viestit: 10972
Liittynyt: Su Elo 01, 2010 23:48
Paikkakunta: Kyläsaaren synkät perämettät.


Paluu Osto- ja myyntipalsta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa